Monday, August 23, 2010

PENZINA KEMPEN ANTI ZINA DI SELANGOR?

Niat mungkin baik tapi yang berkempen untuk anti Zina tu siapa?

Kesian kat Pengerusi jawatankuasa tetap Pendidikan, Pengajian Tinggi dan Pembangunan Sumber Manusia Selangor Dr Halimah Ali dari PAS.

Tak ada ke yang lain selain Eli wONG yang seks (bukan seksi)tu?

Dia dah mengaku berZina. Lainlah kalau dah benar-benar insaf atau menjadikan pengajaran daripada kesnya.

Ini tidak, dia bagaikan bangga dapat ‘main’ dengan laki orang. Dan Halimah bagaikan buta hati dan perut pergi ajak dipenZina itu menjadi ikon kempennya.

Kelak nanti kempen anti Zina jadi kempen ajak Zina!

Betul juga kata The Unspinners tu, jangan cuba buat lawak di bulan Ramadan dengan memperkenalkan Kempen Anti Zina di negeri Selangor.

Baca apa kata The Unspinners :

Bagi saya, kempen Anti Zina tu tak salah dan amat baik. Cuma jika ianya diadakan di negeri Selangor, ianya amat kurang sesuai kerana Selangor telah mempunyai “IKON ZINA” mereka sendiri iaitu Eli Wong.

Tambahan pula, parti Halimah Ali inilah juga yang sanggup menangis bersama-sama dengan “ratu bogel” Eli Wong sewaktu gambar bogelnya tersebar ke seluruh negara.

Jadi, layakkah Halimah Ali dari parti yang menyokong dan bersimpati kepada penzina dan pengamal seks bebas seperti Eli Wong menganjurkan kempen Anti Zina di Selangor? Ini barulah dinamakan “bagai ketam yang mahu mengajar anaknya berjalan lurus”.

Kononnya Halimah Ali mahu mengingatkan remaja supaya tidak lalai dan terjebak dalam gejala sosial termasuk sehingga terlanjur melakukan zina dan membuang bayi dengan Kempen Anti Zina ini.

Tetapi bagaimana hendak menasihatkan remaja jika Halimah Ali sendiri bersekongkol dengan Eli Wong?

Apa yang saya nampak, walaupun kempen tersebut kelihatan bertujuan baik, namun Halimah Ali langsung tak layak untuk bercakap mengenainya.

Ibarat pencuri yang cuba menasihatkan orang lain supaya jangan mencuri, begitulah yang cuba dilakukan oleh wakil wanita PAS ini.

Wah! memang luarbiasa la Islam cap PAS ni kan? Yang mereka mendewakan adalah seorang peliwat, tak cukup dengan itu, pengamal sex bebas pun ada, yang paling best sekali ialah mereka ni semua pemimpin atasan beb!

Yang aku pelik PAS dok maki hamun UMNO kata rasuah la, tak ikut Islam la, tapi masa yang sama dok menyokong manusia yang melakukan antar 7 dosa besar, yalah siap ada bukti pun si muslimah musibat boleh peluk dan menangis bersama!

Inikah yang muslimah nak ajar anak-anak Melayu Islam? Takpe, korang berzina la, kalau kantoi nanti, muslimah PAS akan datang dan menangis bersama, lagipun ini kira PRIVACY, salah orang yang tangkap gambar! Bukan salah orang yang dok 'buat kerja'

Hebat kan Muslimah PAS.......