Friday, June 18, 2010

ANWAR MARAH BILA DILABEL 'ANTI-YAHUDI' & 'ANTI SEMITIK'

Oleh The Unspinners

Kalau Utusan Malaysia, RTM, TV3 atau mana-mana media tertentu, Anwar mudah kata dia telah diputarbelit. Baiklah sekarang, apa akan dikatakan bila yang laporkan ini adalah Malaysiakini ... media rasmi Anwar untuk spin dan tipu. Wartawan pun bukan Melayu atau Muslim tapi India Hindu. Anwar merasa marah dianggap anti Yahudi. Dalam maksud ini adalah anti Zionis. Bukan anti bangsa atau kaum Yahudi tapi fahaman Zionis Yahudi yang zalim, angkuh dan sesat. Kalau pembukaan lapora tidak meyakinkan, baca seterusnya pula.

Nampak sangat kerisauan Anwar apabila di "serang" oleh B'nai B'rith. Kenapa dia risau dan tidak berbangga di "serang" kumpulan pro-Zionis dan pro-Israel?

Bukankah kita sepatutnya membenci Israel dan Zionis-Yahudi? Pelbagai penganut ugama Semitic khususnya Islam dan Kristian termasuk kumpulan ortodok Judaism, Naturei Karta mengutuk Zionism dan Israel.

Anwar pula takut dikaitkan dengan kegiatan membenci dan mengutuk Zionis dan Israel.
Anwar marah ICG ketahui dia "antiYahudi dan anti Semitic". Terma salah, sebenarnya "anti Zionis dan anti Israel." Mungkin sekali Malaysiakini memandai spin. Anwar bukan bodoh nak tembak kaki guna antiYahudi atau antiSemitic.

Nampak sangat Anwar dalam kecam Apco tapi menyokong ICG yang dia ikut terlibat.

Siapa itu ICG? Baca balik posting kami pada 7 Jun lalu.
ICG diketahui di Amerika sebagai sebuah pelobi Zionis yang powerful menuntut Iraq diserang.

Entahlah, apa perlu nak terangkan lagi. Anwar adalah salah seorang yang menandatangani Annapolis Summit yang mengiktiraf negara Israel. Nak mengetahui dengan jelas, baca Analisa Kumbang.


Hai ... apa yang Pak Lebai PAS tak faham2 lagi si Anwar ini ejen Zionis. Oh terlupa ... Nik Aziz kata Nabi Muhammad pun bekerjasama dengan Yahudi. PAS pun kena ikut sama besekongkol dengan PKR Zionis.